Soms moet je flink op je bek gaan

om wakker geschud te worden

Met high speed vloog ik tegen een muur op

Néé, hier heb ik geen tijd voor!
Ik heb een gezin om voor te zorgen en een business te runnen

CRASHED & BURNED - BURNOUTHet was net zes uur geweest op een mooie vrijdagavond in september. Ik hield me vast aan de wastafel, terwijl drie kleine kinderen mij hielpen om mijn kleding uit te trekken. Ik stond te tollen op mijn benen en durfde niet in de spiegel te kijken. Het gevoel van falen en schaamte overviel me. Moeizaam tilde ik mijn voet op, zodat mijn dochter mijn sok kon uittrekken. “Sorry lieverd”, zeg ik zacht. Twee lieve ogen kijken mij aan; “Het geeft niet mama, jij zorgt altijd voor ons en nu helpen wij jou.”


De emotie sloeg in als een bom. Wat had ik gedaan? Ik ben een supermama, onverwoestbaar en altijd paraat. Nu ben ik over een onzichtbare grens gegaan en heb ik mijzelf volledig verloren. Mijn brein geeft “input error” aan. Niets komt meer binnen, ik voel niets meer, ik ben uitgeschakeld.  Wat een voorbeeld heb ik mijn kinderen gegeven? Het is nu de omgekeerde wereld, dat zij voor mij moeten zorgen. Jarenlang keihard werken heeft ervoor gezorgd dat ik er letterlijk bij neerviel.

Wat heb ik mezelf aangedaan?!


Mijn keerpunt

Dit is moment uit mijn leven, mijn verhaal, mijn keerpunt.

Dit moment zal ik voor de rest van mijn leven koesteren.

Nooit meer zal ik mezelf negeren.

Ik zal luisteren wat mijn body, mind & soul nodig hebben.

Nooit meer zal ik op die bodem van de put zitten.

Ik heb ervaren hoe het is en wat ik NIET wil.

Nu is deze pijn mijn grootste power. Ik straal en ik leef!

Mijn passie en missie is andere vrouwen begeleiden naar hun leiderschap.

Hen leren, dat het écht mogelijk is om dromen te verwezenlijken en intens geluk te ervaren in combinatie met een booming business, lifestyle en moederschap.

Ik wil een inspiratiebron zijn om valkuilen in business en lifestyle tijdig te signaleren en hoe je ze ombuigt naar succes.

Nu ben ik heel dankbaar, dat ik dit heb mee mogen maken. Ik heb blijkbaar eerst hard en heel diep moeten vallen om een nog sterker fundament te leggen om de persoon te worden, die ik nu ben.

Dé uitdaging is om te knallen zonder om te vallen.
Als jij valt, valt alles om jou heen.
Neem de juiste stappen, realiseer jouw droom en zorg dat jouw fundament diep genoeg is om heel hoog te bouwen.
Ik help jou, je bent niet alleen.

Sinds het jaar 2000 is Grace in het ondernemerschap gerold, een expert op haar werkgebied, maar had geen idee wat ondernemen inhield. “Ik was eigenlijk het voorbeeld zoals het niet moest.” Keihard werken in een booming business met drie kleine kinderen resulteerde in gezondheidsproblemen en totaal disbalans. Door haar eigen burn-out is zij zo gefascineerd geraakt door de werking brein, ons ongezonde levensstijl en de keiharde consequenties van disbalans als je een bedrijf runt in combinatie met een gezin.

Jouw coach

“Van baby af aan laten we ons conditioneren. We passen ons aan en lopen mee met “de kudde”. We doen normaal en zijn bang voor afwijzing. Op oudere leeftijd zijn vergeten wie we zijn en waarvoor we geboren zijn. Disbalans heeft grote gevolgen!”

Grace combineert haar down-to-earth aanpak met hedendaagse coachtechnieken aangevuld met de nieuwste neuro- en gedragswetenschappen, economisch management en spiritualiteit . Met duidelijke metaforen neemt zij een ieder mee in complexe werkwijze van ons brein en de werking op het lichaam (epigenetica).

Door 25 jaar werk- en levenservaring weet zij in no-time de problemen op te sporen. Met behulp van NLP, EMDR, RDI en intuïtie kunnen in enkele sessies angsten worden geëlimineerd, energielekken geïdentificeerd en zelfvertrouwen geboost zonder daar jaren psychotherapie voor te volgen.

In haar masterclasses en programma’s leert zij ondernemers hun leven te transformeren.

Geluk, vrijheid en overvloed (persoonlijk  & zakelijk) is mogelijk als je gaat leven vanuit het balans body, mind & soul. Mindset vs. Soulset vs. Healthset vs. Heartset.

Angsten deleten en blokkades worden opgeheven. 

Weet wie jij bent en wat jij te geven hebt in deze wereld. Ontdek jouw talenten en maak daar jouw booming business van.


Ontdek jouw passie &
gebruik jouw grootste talent om een ander te helpen

Succes behalen én gezond blijven zit niet in ons systeem. De gedachte, dat we “iets” moeten opofferen voor onze successen en geluk werkt als zelfsabotage vanuit ons onbewuste brein. 

Heb jij dat nooit opgemerkt bij jezelf of in jouw omgeving?

Een paar voorbeelden: Je hebt succes in jouw bedrijf, maar relatieproblemen.  Of je bent gezond, maar heb financiële problemen. Of je hebt al alles maar nog een onvervulde kinderwens of je kampt met een ziekte. (en ga zo maar door)

“Het is altijd wat!”, denken we. We lijken het ‘normaal’ te vinden.

Het is mogelijk om met de juiste kennis en technieken ieders leven volledig te transformeren. Focus en balans te houden op alle facetten in jouw leven.  Om gelukkig te zijn met in een liefdevolle relatie, harmonieus gezin in jullie droomhuis. Om ook nog te kunnen leven in gezondheid, vol energie, creativiteit én dit alles met een booming business.

Maar je zult het eerst moeten geloven en dan pas zul je het zien. (en niet andersom)

Als je wilt dat men jou serieus neemt?  Dan zul je eerst jezelf serieus moeten nemen.

En zeg nu eerlijk, wat heb je te verliezen. 

Niets is erger dan het verlies van JEZELF.

Zou jij het fijn vinden direct praktische tips en tools te ontvangen? 

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij weten hoe jij meer balans en structuur in jouw leven en bedrijf zou kunnen krijgen?

Als jij zou willen sparren om te ontdekken wat er voor jou allemaal mogelijk is?

Wat heb je te verliezen?

Vraag direct een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek aan.(via Skype of telefoon)

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Mijn leven is totaal veranderd!

Ik heb Grace leven kennen als een lieve, begripvolle coach. Haar talent ligt in het feilloos aanvoelen wat ik doormaak. Ze is eerlijk en direct zonder mij een vervelend gevoel te geven. Met haar hulp heb ik mijn verleden kunnen loslaten en heb ik focus op de toekomst. Succes begint bij jezelf. Deze coaching heeft mij zoveel opgeleverd. Het is de investering dubbel en dwars waard!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Inspirerend, verhelderend en liefdevol
Grace geeft praktische handvatten om bewust keuzes te kunnen maken in je leven. Ze doet dit op een liefdevolle, nuchtere en verhelderde wijze. Grace weet je altijd weer te raken door haar enorme inlevingsvermogen en eigen ervaringen uit het verleden.
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down