Hoe lang is het geleden

dat jij uitgerust wakker bent geworden?


In no-time weer heerlijk slapen zonder pillen is ook voor jou mogelijk

Voel jij je uitgeput en heb jij problemen met slapen?

Dan ben je hier op het juiste adres.

Ben jij het ook zó zat om elke nacht weer wakker te liggen?

Herken jij dat ook:

 1. dat het zo lang duurt voordat je in slaap valt?
 2. dat je niet kunt slapen doordat je hoofd vol is van allerlei gedachten en je voelt dat gejaagde in jouw lichaam?
 3. als je dan eindelijk slaapt, dat je weer veel te vroeg wakker wordt?
 4. dat je je zó moe voelt, maar slapen lukt niet?
 5. je voelt je doodmoe als je opstaat en je bent de hele dag prikkelbaar?
 6. je vraagt jezelf af hoe je in hemelsnaam de dag door moet komen?
null

Je weet pas hoe belangrijk een goede nachtrust is op het moment dat je al voor de zoveelste nacht naar het plafond staart.

Misschien is slecht kunnen slapen, misschien wel één van de ergste dingen (op pijn en jeuk na) waar je last van kunt hebben. 

Eén of twee nachten slecht slapen is nog te doen, maar als dit probleem zich weken of zelfs maanden achtereen zich voordoet, is het een grote frustratie.

Start de dag met een lach

Genieten van het leven,

Ontspannen en de rust in jezelf voelen

Alles begint bij jouw keuze

Kom jij in actie en pak jij vandaag nog jouw slaapprobleem aan?


Jaren sliep ik slecht en op ten duur heb ik maanden gefunctioneerd op 2 uur slaap per dag. Ik baalde ervan en zag steeds meer op tegen de nacht. Die duurde eindeloos. Alles had ik geprobeerd en zelfs slaappillen hadden niet het gewenste effect. De verandering startte bij het toepassen van nieuwe kennis uit de neurowetenschappen. Toen ik begreep dat ik mezelf een verkeerd slaappatroon had aangeleerd kon ik de nieuwe methode op mezelf toepassen. Inmiddels jaren later slaap ik nog steeds als een roosje en voelt  het elke avond weer zo fijn om mijn bed in te stappen. Wetende dat ik heerlijk slaap en de volgende ochtend weer energiek  en fit een nieuwe dag begin. Ik voel me fantastisch, ik heb mijn geheugen weer terug, heb weer geduld met mijn man en kinderen en ben mijn korte lontje kwijt. Ik gun dit echt iedereen!Hoe leef jij je beste leven als je overdag amper je ogen open kunt houden?

Stress is een grote boosdoener bij slaapproblemen. Psychische problemen kunnen slaapproblemen veroorzaken en slaapproblemen kunnen ook weer (andere) psychische problemen veroorzaken waardoor er een vicieuze cirkel ontstaat. De stress neemt toe en allerlei lichamelijke gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn, migraine, slechter zien, vergeetachtigheid, concentratieverlies, afvallen of juist aankomen, duizelingen, angsten, stemmingswisselingen, verlaagde weerstand, etc. etc. steken de kop op. Kortom, een situatie die snel verergert als jij niet ingrijpt!


Een slaapprobleem aanpakken begint in de ochtend

Ontdek de unieke en bewezen methode 

Leer jouw lichaam opnieuw optimaal te slapenGoed slapen is een keuze

Er zijn 101 oorzaken, die jouw slaap kunnen verstoren. De vraag die je jezelf kunt stellen is:

Wil jij het aanpakken?

Je hebt écht nog niet alles geprobeerd. Maak jij de keuze om het eens en voor altijd aan te pakken?

Weer uitgerust wakker

Hoe fijn is het om weer uitgerust en vol energie de nieuwe dag te beginnen!

Je straalt, je presteert, je lacht en heb weer geduld en plezier met de mensen die jou lief zijn.

Goed slapen is snel te leren

Doorbreek de periode van slecht slapen door het anders aan te pakken. Slaappatronen veranderen begint in de ochtend met de methode die effectief het probleem bij de wortel aanpakt en verdwijnen helaas niet met een pilletje.

LET OP: 

Beter slapen zonder pillen is binnen een paar dagen al mogelijk!

Dit zeggen zij:

Bizar, dit werkt snel!!
Ik twijfelde of ik slaapmedicatie moest nemen. Ik moest iets veranderen, want het ging echt niet goed met mij. Het leek wel of ik mezelf niet meer was. Ik begon met de training en sliep verbazingwekkend binnen 1 week al veel beter. Niet alleen het slapen, maar ook emotioneel voel me veel beter. Dit is echt een aanrader!

Karin

Ongelofelijk!
Ik ben al jaren bekend met slaapproblemen. Gebruik zelfs slaapmedicatie om de week door te komen. Ik heb alles al gedaan, maar wilde de training BSUW toch proberen. Binnen een week sliep ik al 4 uur langer zonder medicatie. Ik ben zo opgelucht!
Mark
WAUW! Op dag 2 sliep ik al binnen 15 minuten!

Ik baalde steeds meer dat het soms uren duurde om in slaap te vallen. Op de 2e dag sliep ik al binnen 15 minuten. Dit al zo fijn! Door kleine inzichten die je in de ochtend al toepast verandert jouw mindset en is er rust in je hoofd. Zelfs mijn man is verbaasd over de resultaten en doet nu gewoon mee. Dit zou ik echt aanraden!

Deony

 HOE DAN?

Kun jij het je al voorstellen om over slechts een paar dagen al een beter te kunnen slapen?

Zodat je:

 • Niet bang hoeft te zijn dat je wakker ligt midden in de nacht.
 • Weer uitgerust wakker wordt.
 • Dat korte lontje kwijt bent en weer vrolijk bent thuis en op de werkvloer.
 • Jouw concentratie verbetert en jouw productiviteit en focus mega toeneemt.
 • Weer straalt en weer zin hebt om weer leuke dingen te doen met de mensen die jou dierbaar zijn.

Er is geen magische pil!

"Geef me een pil en dan is het over!" Een reactie die veel mensen hebben. Zij voelen zich machteloos en gefrustreerd om na iedere slapeloze nacht weer doodmoe een nieuwe dag starten. Uiteraard is het een keuze om een makkelijke weg te kiezen om verslavende pillen te slikken, zodat je niet meer wakker ligt.

Je lost het probleem alleen niet op, de wortel van het slaapprobleem wordt niet aanpakt.

Jouw coach

Hoe frustrerend zijn die nachten? Dat je zó moe bent, maar niet kunt slapen. Een nacht of misschien 2 trek je wel, maar wat nu als het dagen, weken of zelfs maanden duurt. 


Grace Rivellino ging met tegenzin aan de verslavende slaaptabletten. Ze sliep maandenlang slechts 2 uur per nacht en kon niet meer functioneren. Door het tegenvallend resultaat van de slaapmedicatie kwam ze erachter dat haar brein sterker was dan het medicijn. Ze stopte de medicatie en ging op onderzoek uit. Inmiddels slaapt zij elke dag als een roosje door de kennis die zij vond en dagelijks toepast. Nu helpt zij anderen om de methode toe te passen zodat mensen in no-time beter slapen, uitgerust wakker worden, energiek hun successen boeken en dit allemaal zonder pillen!
€ 197,-
€ 77,-

ONLINE TRAINING

Beter Slapen &

Uitgerust Wakker

Profiteer van deze ACTIE en begin jij vandaag nog aan jouw 1e nacht beter slapen om in no-time jouw slaappatroon te veranderen naar een gezonde nachtrust. Vanaf vandaag kun jij elke slapeloze nacht vaarwel zeggen, omdat je gaat leren tools toepassen die écht helpen. Niet alleen vandaag en morgen, maar de rest van jouw leven.

Pak het probleem aan bij de wortel en herstel met behulp van deze training hoe je controle krijgt over jouw brein, de rust weer voelt in jouw lichaam en wordt 's ochtends wakker met een glimlach.

Begin de dag met een LACH! 

Start vandaag nog aan jouw eerste nacht

Beter Slapen & Uitgerust Wakker

DIRECT STARTEN

Start vandaag nog en doorloop de eenvoudige stappen naar een heerlijke nachtrust!

Met de juiste aanpak 

slaap jij weer als een roosje.

PROFESSIONELE ONLINE HULP

Om beter te slapen heb je geen pillen nodig, maar kennis hoe jij het slaapprobleem bij de wortel kunt aanpakken.

UNIEKE METHODE MET BEWEZEN RESULTATEN

Met een tijdsinvestering van een paar minuten per dag is het mogelijk jouw nachtrust te veranderen.

Je zult je eigen resultaten niet geloven.

SUCCESVOL SNEL WEER UITGERUST WAKKER

Wil jij uitgerust wakker worden?

Leef jouw beste leven en begin de ochtend met een glimlach.

Dit jouw kans!

TIJDELIJKE ACTIE:  GRATIS (invul)SLAAPDAGBOEK t.w.v. € 27,95!

Leg jouw verbeteringen vast en wordt zelf overtuigd van de stappen die je elke dag zet.

Het dagboek helpt jou jouw slaapprobleem onder controle te krijgen. Komt er in de toekomst nog een vergelijkbare situatie en lig je wakker? Geen stress, jij weet met dit dagboek direct weer de regie over jouw slaappatroon terug te pakken. Het invuldagboek is minimale inspanning per dag met geweldig resultaat, namelijk jouw heerlijke nachtrust!

Wat moet ik leren om mijn ongezond slaappatroon te resetten?

1. Doorbreek de cirkel

Het grote probleem is vaak stress bij slapeloosheid. Stress hoeft niet altijd negatief te zijn. Een druk en leuk leven met veel prikkels kan al genoeg zijn om jouw slaappatroon negatief te beïnvloeden. Het irritante is dan dat jouw lichaam en brein wennen aan het slechte slaappatroon. Als deze situatie langer dan een paar weken duurt dan heb je jezelf aan een nieuw slaappatroon gewend.

2. Cooling down

De afgelopen 20 jaar heeft ons brein veel meer prikkels te verwerken. Even voor jouw beeldvorming. Wat ons mijn brein aan prikkels op een dag heeft, had iemand 100 jaar geleden zijn hele leven. Dus ook niet zo gek toch, dat die computer in onze bovenkamer 's nachts een beetje oververhit raakt. Om een ongezond slaappatroon af te leren is het belangrijk dat je de cooling down toepast. Met onder andere ademhalingstechnieken kun jij jouw ademhaling en hartslag verlagen die door de oververhitting van het brein óók van slag raken.

3.Nieuwe Slaap Mindset; Maak slaap prioriteit (!! valkuil: leg er niet de focus op)

Slaap is iets aparts. Zodra je de focus op legt, wordt slapen nog moeilijker. Maar wat moet je doen als je nachten geen oog dicht doet?! In deze module leer je hoe jouw slaap als hoogste prioriteit stelt, maar dat je jouw focus elders legt. Het werkt briljant.

4. Keuzes

Beter gaan slapen is een keuze. Dat betekent dat je anders moet doen, denken en voelen om verbetering te gaan krijgen op je slaappatroon. Je kunt het voorstellen als afvallen. Als je jouw voeding niet aanpast en verbranding niet verhoogt ga je nooit in gewicht afnemen. Hetzelfde principe geldt voor het veranderen van jouw slaap.

5 Slimmer zijn dan je brein

Tot 30 jaar geleden wisten wij eigenlijk niet zoveel over ons brein. Nu met de meest recente onderzoeken weten we steeds meer hoe ons brein werkt en hoe we slimmer kunnen zijn zodat we zelf de controle krijgen over onze emoties, hoe we ons voelen en een verstoorde hormoonhuishouding zelf herstellen om weer goed te kunnen slapen.

6 Balans houden en bewaken

Hoe fijn is het als je merkt dat al veel beter slaapt dan daar voor! Mensen voelen zich daardoor beter en daar ligt een gevaar! Het is dan héél verleidelijk om te stoppen met de training. Je valt dan heel snel weer terug in jouw oud en slecht slaappatroon. Dus je bent gewaarschuwd. Voor optimaal resultaat adviseren wij minimaal 66 dagen jouw balans te houden. (dit is de tijd dat een nieuw gedragspatroon is geïnstalleerd in jouw brein)
€ 197,-
€ 77,-

ONLINE TRAINING

Beter Slapen &

Uitgerust Wakker

Nu tijdelijk invuldagboek GRATIS erbij!

Ga niet langer uitstellen en voorkom dat je nog meer nachten wakker ligt!

Het leven is daar écht te kort voor om nog langer te tobben en te piekeren en doodmoe door het leven te gaan.


Pak het probleem aan bij de wortel en herstel met behulp van deze training hoe je controle krijgt over jouw brein, de rust weer voelt in jouw lichaam en word 's ochtends wakker met een glimlach.

Begin de dag met een SMILE! 100% Tevredenheidsgarantie

Nog steeds niet overtuigd? Wij bieden jou een 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

De meest gestelde vragen

Wat maakt deze training voor mij effectief?

Met deze training kun jij zelf jouw slaappatroon resetten. Als je last hebt van één van de drie vormen van slapeloosheid/insomnia dan kun zelf het onbewuste brein leren wat een normaal en een gezond patroon is. Het vergt wel wat discipline, want het onbewuste brein leert anders dan jouw bewuste brein.

Deze training is dan ook geen 'magic quick fix'. Je zult er wel minimaal een half uur per dag mee bezig moeten zijn. Maar als jij elke nacht naar het plafond moet dat geen probleem zijn.😉 Met video's en audio leer jij hoe het anders kan.

Na een week merk je al verbeteringen in je slaappatroon en krijg je meer energie.

Maar.....hoeveel tools je ook krijgt. Jij zult het toch moeten gaan doen EN volhouden!

Ik word elke nacht wakker van nachtmerries. Is dit voor mij geschikt?

Als je elke nacht nachtmerries hebt of dezelfde/vergelijkbare enge droom is dit een teken dat er in het brein op onbewust niveau iets anders speelt. Meestal is dit een gebeurtenis of angst uit het verleden. We adviseren dan extra begeleiding. Om deze emotionele gebeurtenis te verwerken adviseren wij contact met ons of andere professional op te nemen, je hebt dan persoonlijke coaching op maat nodig. Voor meer informatie kun je ons bereiken door te mailen naar info@bebb.nl

Hoezo geven jullie 14 dagen geld terug garantie?

Wij zijn overtuigd van de resultaten door persoonlijke ervaringen en die van onze cliënten dat dit een training is die écht werkt.  Uiteraard ligt de verklaring in het toepassen van de meest recente wetenschappelijke kennis die hierin verwerkt is. Een gedragspatroon resetten is niet zo moeilijk, als je maar weet hoe. Helaas is ons eigen brein een saboteur als wij zelf een probleem willen aanpakken. We luisteren dan naar excuses zoals, "wat als het niet werkt, te moe, geen zin, het kost teveel geld, misschien is het oplichting!" Het is aan jou om de keuze te maken. Wil je verandering? Dan moet je iets anders doen dan wat je tot op heden hebt gedaan.

Hoe vraag ik mijn geld terug?

Wat jammer, dat de training niet aan jouw verwachtingen voldoet.

Om te weten dat jij het toch een kans hebt gegeven vragen wij ingevulde opdrachten uit het dagboek ter inzage retour om te weten dat ook jij er alles aan hebt gedaan op jouw slaapprobleem op te lossen. Je kunt dit mailen naar info@bebb.nl

Hoeveel slaap heb ik nodig?

De hoeveelheid slaap is verschillend per persoon. Dit heeft te maken met leeftijd, activiteit en aanleg. Naar mate iemand ouder wordt heeft men minder slaap nodig. Een gemiddeld volwassene slaapt tussen 6 - 9 uur. Wat belangrijk is bij slaap is de kwaliteit en niet de kwantiteit.

Ik heb burn-out. Is deze training ook voor mij geschikt?

Slecht deze slaaptraining is het niet mogelijk om te herstellen van Burn-out. Helaas zijn er bij burn-out ook andere problemen, waardoor jij zo extreem moe bent en slecht slaapt. Als je niet zeker weet of je burn-out hebt kun je ook contact met ons opnemen of naar jouw huisarts gaan. Bij burn-out zijn naast een lange tijd stress ook energielekken door ongezonde gedragspatronen, zoals perfectionisme, please-gedrag, 'controledrang', geen 'nee' kunnen zeggen (grenzen), pijnlijke problemen uit het verleden en/of een huidig heftige emotionele situatie. Ons advies, blijf er niet mee rondlopen en maak de beslissing om aan jezelf te werken.


Wil je meer info of onze hulp? Mail naar info@bebb.nl
€ 197,-
€ 77,-

Krijg direct toegang tot

ONLINE TRAINING

Beter Slapen &

Uitgerust Wakker

Profiteer van deze ACTIE en begin jij vandaag nog aan jouw 1e nacht beter slapen om in no-time jouw slaappatroon te veranderen naar een gezonde nachtrust. Vanaf vandaag kun jij elke slapeloze nacht vaarwel zeggen, omdat je gaat leren tools toepassen die écht helpen. Niet alleen vandaag en morgen, maar de rest van jouw leven.

Pak het probleem aan bij de wortel en herstel met behulp van deze training hoe je controle krijgt over jouw brein, de rust weer voelt in jouw lichaam en wordt 's ochtends wakker met een glimlach.

Begin de dag met een SMILE! 

Klaar voor de start?

arrow_drop_up arrow_drop_down